Budapest FotóFesztivál 2022

BUDAPEST FOTÓFESZTIVÁL 2022

 

bpflogo2022_kep.jpg

 

Évről évre mindig az első hónapok a legizgalmasabbak számunkra az évben. Ilyenkor áll össze a fotófesztivál programja, alakulnak a kísérőrendezvények, szerveződik a fesztivált támogató őnkéntesek csapata.  Nagyon örülünk, hogy egyre több megkeresést kapunk új kiállítóhelyektől, művészektől az együttműködésre, amely abban erősít meg minket, hogy a hazai közegben az intézmények és a közönség részéről is nő az igény a kortárs és klasszikus fotográfia jelenlétét, megismerését illetően.  Kilépve a megszokott keretek közül, az idei fotófesztivál szabadtéri fotókiállítással és a fesztivál plusz szekcióval is kiegészült. Fogadják szeretettel a 2022-es programunkat és kiállítóinkat, találkozzunk a megnyitókon, vetítéseken! 

 

Munkatársak:

Mucsy Szilvia fotográfus, a fesztivál igazgatója / photographer, Director of the Festival

Somosi Rita művészettörténész, a fesztivál kurátora / art historian, Curator of the Festival

Csizek Gabriella a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ kurátora / Curator of Robert Capa  Contemporary Photography Center

Kocsány Kornél fotográfus, a fesztivál program szerkesztője / photographer, Program Coordinator of the Festival



A bejegyzés trackback címe:

https://budapestphotofestival.blog.hu/api/trackback/id/tr7817776966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása