Budapest Vízió streetphoto pályázat
gombai_gellert_2020.jpg

Pár hónappal ezelőtt Budapest Vízió címmel streetphoto pályázatot hirdettünk a Budapest Brand Nonprofit Zrtvel közösen, melynek nyertes alkotói a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a budapesti Városháza Parkban, nagy méretű szabadtéri kiállításon mutatják be Budapest hétköznapjait megörökítő munkáikat.
A felhívásra több, mint 200 alkotó jelentkezett, a zsűri tagjai Gulyás Miklós fotográfus, Kocsány Kornél fotográfus, a Budapest FotóFesztivál szervezője, Bozzai Krisztina art director, a Budapest Brand munkatársa és Taras Bychko fotográfus voltak. A hirtelen kirobbant helyzet miatt Taras sajnos nem tudott részt venni a zsűri munkájában. Ezúton is köszönjük, hogy elfogadta felkérésünket, jelenleg családja és saját biztonsága megoldása foglalja le, lélekben velük vagyunk!
A szabadtéri tárlat április 7-én nyílik, gratulálunk a kiállítóknak!
Benkő Imre, Bolla László, Chripkó Lili, Csomor Ádám, Dragon Zoltán, Farkas Norbert, Gombai Gellért, Hubai Orsolya, Jánosi Irén, Juhász Jácint, Király Péter, Kósa Krisztián, Kutasi Kovács Zoltán, Márkos Tamás, Neményi Márton, Sióréti Gábor
Fotó: Gombai Gellért

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestphotofestival.blog.hu/api/trackback/id/tr7117776978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása